koffiekop

Koffiekop

Koffiekop

U wilt graag comfortabel met de trein reizen en tegelijkertijd genieten van uw krant en kop koffie. Dit kan omdat GeoNext het programma koffiekop heeft ontwikkeld.

In Nederland wordt vaak langs het spoor gebouwd en vaak gebeurt dit in een zachte bodem. Dit kan invloed hebben op de ligging van het spoor en de veilige berijdbaarheid. Zolang de ligging voldoet aan de OHD00022 en OHD00033 norm is er voor de treinenloop geen gevaar.

Dit voorkom je als Koffiekop van GeoNext gebruikt

Als het spoor echter deformeert en er attentie-, bodem- of veiligheidswaarden worden genaderd of overschreden dient er actie te worden. Het meten van de veilige berijdbaarheids-norm is arbeidsintensief en het berekenen van de normen is complex. Door gebruik te maken van Koffiekop lezen wij de metingen van Total Station, Mobiele Scanner, Statische scanner of een spoortrolley moeiteloos in. De analyse op de OHD-normen is geautomatiseerd en desgewenst  tabel-  of grafiekvorm worden gepresenteerd. Koffiekop houdt rekening met boogstralen en verschillende baanvaksnelheden.

Sinds kort is GeoNext ook in staat een belaste meting uit te voeren, zonder het spoor te betreden of een meettrein in te zetten.

 

Delen:
Kunnen wij iets voor u betekenen?