Gezocht Projectleider met passie voor geodesie & techniek

Nieuws Gezocht Projectleider met passie voor geodesie & techniek

GeoNext is een geodetisch adviesbureau met passie voor innovatie en techniek. Wij voeren gespecialiseerde metingen uit. Met ons team van landmeetkundigen, 3D- en Geodetische specialisten werken wij aan toonaangevende projecten. Het team werkt nauw samen met ons innovatieteam om de productieprocessen te stroomlijnen.

Projecten zoals:

Het Monitoren en meten vanuit je eigen werkkamer https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6994637594101743616/,

Scannen van 4 RWS-tunnels https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6914682986927960064/

en een Geautomatiseerde opbouw Digital Twin voor ProRail. https://www.prorail.nl/series/sneller-slimmer-ertms/de-spoorwereld-komt-digitaal-naar-binnen-met-digital-twin

GeoNext beschikt over geavanceerde inwin- en verwerkingstechnieken. Denk hierbij aan mobiele scanner, diversen statische scanners. De verwerking gebeurt onder andere met door ons zelf ontwikkelde GeoScan-software.

Scan van Schipholtunnel

De rol van de projectleider is veelzijdig. Aan de ene kant heb je te maken met onze klanten, jij bent het gezicht van GeoNext. Jij snapt het probleem van de klant en werkt dat uit in een (innovatieve) oplossing waar de klant vertrouwen in heeft. Hiernaast ben je de smeerolie in het productieproces; jij zorgt ervoor dat de teams goed samenwerken en dat het innovatieteam is aangehaakt om het proces nóg soepeler te laten verlopen. Met andere woorden, je bent van offerte tot evaluatie verantwoordelijk voor jouw projecten met een divers takenpakket, dat zowel op kantoor als buiten wordt uitgevoerd.

Als projectleider kom je te werken in een gemotiveerd team met louter professionals, samen met je collega’s breng ook jij GeoNext een stap verder.

Wij bieden een mooie en uitdagende baan met ruimte voor ontwikkeling. Omdat wij sterk groeien zijn er goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden alsmede marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is jouw interesse hiermee gewekt?

Bel dan met Nico Schaefers 06 83 655 226 of Marcel de Koning 06 50 63 67 70

Delen: