Gezocht senior landmeter

Nieuws Gezocht senior landmeter

Als senior landmeter ben je verantwoordelijk voor de inwinning en maatvoering van onze projecten. De projecten van GeoNext zijn specialistisch en meestal complex. De landmeter is een zeer belangrijke schakel in ons productieproces. Je werkt samen met je vier andere collega-landmeters, 3D-specialisten en ons innovatieteam. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit en weet je het project tot een goed eind te brengen. Je vindt het fijn om in een hecht team te werken.

Wat voor soort projecten ga je uitvoeren?

GeoNext neemt “spannende” en “stoere” projecten aan. Deze projecten zijn meestal geodetisch en technisch van aard en moeten voldoen aan de strenge eisen van onze klanten. Onze klanten zijn bijvoorbeeld ProRail, Rijkswaterstaat, toonaangevende ingenieursbureaus en aannemers. 90% van de projecten bieden wij lumpsum aan.

GeoNext werkt met high-end meetapparatuur en beschikt over een eigen mobiele scanner. Wij gebruiken naast commerciële verkrijgbare verwerkingssoftware ook heel veel zelf ontwikkelde software. Ons doel is om topkwaliteit producten te leveren. Dit lukt ons omdat we innovatie geïntegreerd hebben in ons productieproces. GeoNext is een platte organisatie met een open bedrijfscultuur, dit betekent korte communicatielijntjes en ruimte voor nieuwe ideeën. Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan onze producten, om aan de eisen te voldoen past GeoNext veel innovatie toe. 

Waar haal jij voldoening uit?

Als senior landmeter haal jij voldoening uit het uitvoeren van complexe metingen waarbij je een mix van apparatuur (GNSS, Total Stations en laserscanners) gebruikt. Je krijgt ruimte om de nieuwste snufjes van de apparatuur te gebruiken of te testen. Je vindt het heerlijk om zowel zelfstandig maar ook regelmatig in een team te werken. Onlangs voerde GeoNext complexe metingen uit in tunnels van Rijkswaterstaat, waarbij een samenwerking met je collega’s essentieel is om alles binnen de tijd af te ronden. Je draagt de verantwoordelijkheid die je krijgt bij complexe maatvoeringsprojecten. Je vindt het leuk om te overleggen met de uitvoerder en ontwerpers. Je neemt af en toe deel aan discussies en brainstormsessies om projecten zo efficiënt mogelijk uit te voeren of innovaties toe te passen.

Jouw bijdrage aan GeoNext

Je bent niet vies van hard werken en af en toe een nacht of een weekenddag te werken. Dit laatste gebeurt altijd op vrijwillige basis. Doordat wij veel innovatie toepassen werk je meestal overdag. Jouw bijdrage is dat je metingen of maatvoering van hoog niveau aflevert, dat je meedenkt met het projectteam om problemen op te lossen en dat je ons voedt met nieuwe, innovatieve ideeën. Verder vragen wij een MBO/HBO werk- en denkniveau.

Wat kan GeoNext jou bieden?

GeoNext is een sterk groeiende organisatie. Bij ons staan de medewerkers centraal, wij willen graag het gesprek aangaan over jouw korte- en langetermijnambities. Wie bieden een omgeving waarin je innovatie ideeën kwijt kunt en waar wij deze samen met jou willen realiseren. Wij bieden je een uitstekend pakket met arbeidsvoorwaarden met uiteraard een passend salaris.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de functie of wat GeoNext jou kan bieden, neem dan contact op met Nico Schaefers info@geonext.nl of bel 06 83 655 226.

Delen: