Gezocht: Senior Projectleider

Nieuws Gezocht: Senior Projectleider

Als senior projectleider bij GeoNext zorg jij voor de aansturing van onze projecten. De projecten van GeoNext zijn specialistisch en meestal complex, de projectleider is daarbij de spin in het web. Je communiceert tussen de klant, leveranciers, de landmeters, 3D-specialisten en ons innovatieteam. Daarnaast ben je commercieel ingesteld en ben je in staat het project met een positief resultaat af te sluiten en vind je het fijn om in een hecht team te werken.

Wat voor soort projecten ga je leiden?

GeoNext neemt “stoere” en “innovatieve” projecten aan. Deze projecten zijn meestal geodetisch en technisch van aard en moeten voldoen aan de strenge eisen van onze klanten. Onze klanten zijn bijvoorbeeld ProRail, Rijkswaterstaat, toonaangevende ingenieursbureaus en aannemers. 90% van de projecten bieden wij lumpsum aan.

GeoNext werkt met high-end meetapparatuur en beschikt over een eigen mobiele scanner. Wij gebruiken naast commerciële verkrijgbare verwerkingssoftware ook heel veel zelf ontwikkelde software. Afgelopen jaar passen wij steeds vaker Artificiële Intelligentie en Machine Learning toe in onze projecten. Ons doel is om topkwaliteit producten te leveren. Dit lukt ons omdat we innovatie geïntegreerd hebben in ons productieproces. GeoNext is een platte organisatie met een open bedrijfscultuur, dit betekent korte communicatielijntjes en ruimte voor nieuwe ideeën. Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan onze producten, om aan de eisen te voldoen past GeoNext veel innovatie toe. 

Waar haal jij voldoening uit?

Als senior projectleider haal jij voldoening uit het binnenhalen van de nieuwe opdracht. Met jouw plan en offerte wist je de klant al te overtuigen. Samen met jouw team vind je innovatieve manieren om het project uit te voeren. Je geniet ervan dat jouw teamleden plezier hebben in het uitvoeren van het werk en er een optimale samenwerking is, en je bent trots dat het project en de bijbehorende producten kwalitatief goed zijn geleverd aan de klant.

Jouw bijdrage aan GeoNext

Je bent creatief maar ook commercieel ingesteld en hebt een HBO/WO denk- en werkniveau. Jouw kracht is dat je klanten weten te binden maar ook de klanten weet te betrekken bij het project van GeoNext. Daarnaast ben je sensitief, je weet wat er speelt in jouw team en bent in staat om de problemen samen met het team op te lossen, je fungeert als smeerolie in het team. Daarnaast ben je ook zakelijk en weet je het project binnen het budget te managen en ben je niet beroerd om discussies met de klant aan te gaan over projectrisico’s en financiële zaken.

Wat kan GeoNext jou bieden?

GeoNext is een sterk groeiende organisatie. Bij ons staan de medewerkers centraal, wij willen graag het gesprek aangaan over jouw korte- en langetermijnambities. Wie bieden een omgeving waarin je innovatie ideeën kwijt kunt en waar wij deze samen met jou willen realiseren. Wij bieden je een uitstekend pakket met arbeidsvoorwaarden en een flexibele werkomgeving, waar werken op kantoor in Den Dolder of thuis goed te combineren valt.

Waar kom je te werken?

GeoNext vindt samenwerken belangrijk, regelmatig aanwezigheid op ons kantoor in Den Dolder is een must. Onze ICT-systemen zijn zodanig ingericht dat vanuit huis werken mogelijk is. Als projectleider zal je ook regelmatig in veld zijn voor instructies aan de meetploegen of op bezoek bij onze klanten. Een leaseauto behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de functie of wat GeoNext jou kan bieden, neem dan contact op met Nico Schaefers info@geonext.nl of bel 06 83 655 226.

Delen: